rejtőzködő MOKKA tábor

rejtőzködő MOKKA tábor

A KOCKA Művészeti Egyesület és a Széchenyi Egyetem Épülettervezési Tanszékének közös szervezésében ismét meghirdetjük alkotótáborunkat. Amint a cím is mutatja témánk idén a rejtőzködés. Rejtőzködés a természetben, amit állatok, növények egyaránt profin művelnek, s ha jól csinálják fel sem tűnik. Megismerkedünk a rejtőzködő művészettel, amit ha profin csinálják éppen hogy feltűnik. Nyomozunk a művek hátterében, és a dolgok nyomaival játszunk térben és síkban. Komplex művészeti programunkban egy héten át együtt gondolkodunk, tervezünk, dolgozunk és játszunk. A tábor utolsó napján kiállítást készítünk, ennek bemutatására minden érdeklődőt szeretettel várunk! 
A tábor naponta 9.00-16.00 óráig tart.Gyermekfelügyeletet biztosítunk a tábor helyszínén reggel 7.30 órától táborkezdésig és délután 16.30 óráig. Helyszínünk ismét az Építész Műteremház (Széchenyi Egyetem, Épülettervezési Tanszék) - 9026 Győr, Hédervári u. 1.
A résztvevőkel két korcsoportban dolgozunk, ennek megfelelően 
A 11-13 éves gyerekeket a 2015. július 20-24-ig tartó táborba várjuk. 
A 7-10 éves gyerekeket a 2015. augusztus 3-7-ig tartó táborba várjunk.
Maximális létszám mindkét táborba 24 fő.
A táborra jelentkezni lehet e-mailben ezen az e-mail címen: mokkagyor@gmail.com
Részvételi díj: 21.000 Ft/fő. 
A táborral kapcsolatos részletes tájékoztatót e-mail-ban küldjük, továbbá ide várunk minden érdeklődő levelet és kérdést a programmal kapcsolatban. Telefonon történő bejelentkezést nem áll módunkban elfogadni!   itt olvashattok a korábbi táborokról: www.mokka.org.hu
Táborvezetők: a Kocka Művészeti Egyesület és a MOKKA Alkotócsoport tagjai, iparművészek és művészet-oktatók valamint a Széchenyi Egyetem Épülettervezési Tanszékének oktatói és hallgatói. 
Szeretettel várunk!
a MOKKA csapat nevében 
Váray Ibolya Anna
táborvezető

Címkék: