Önkéntes segítőket várunk!

Önkéntes segítőket várunk!

Kedves Barátunk és segítőnk!
Önkéntes segítőket keresünk a Kocka Művészeti Egyesület és a MOKKA Alkotócsoport kézműves és művészeti foglalkozásainak lebonyolításához, melyeket Győrben, a 9. GYŐRKŐCFESZTIVÁL rendezvény alkalmából szervezünk és valósítunk meg. 
Szeretettel várunk, ha szeretnél egy pörgős, kreatív csapat részese lenni, ha mindig is vonzott a rendezvényszervezés, és szeretsz gyerekekkel és emberekkel dolgozni. Az önkénteseket szeretnénk bevonni a program előkészületi munkáiba is, és a rendezvény helyszínén, a MOKKA játszóházaiban a foglalkozásvezető művészek segítőiként és aszinszetnseiként is dolgoznának. 
A kézműves foglalkozásokat gyerekek és családok részére biztosítjuk a fesztivál részeként, Győr belvárosában.

Szeretnénk, ha a program előkészítésére és megvalósítására
- kényelmes játszós ruhában jönnél,
- jókedvűen és sok türelemmel érkeznél, mert szükség lesz rá :)
- ismernéd azt a kézműves tevékenységet és feladatot, amihez segíteni jössz - ezért egy alkalommal a foglalkozások előkészületeire is várunk a Mokka Csoporthoz a Generációk Házába, a Művész terembe (9021 Győr, Aradi vértanúk útja 23.).
Időpont: 2016. július 2-án, szombaton és 3-án, vasárnap 9 órától 20 óráig.
Az eddigi évek tapasztalatai alapján a szombati napon többen vannak, de vasárnap is szeretettel várunk, mert mindkét napon nagyon sok résztvevő megfordul nálunk, és mindig nagyon jól jön a segítség az év ezen két napján :)
Ha kedved támadt jelentkezni és velünk dolgozni, akkor írj egy e-mailt a mokkagyor@gmail.com e-mail címre, amiben megírod nekünk az alábbiakat:
a neved, 
a telefonszámod, 
az iskolád nevét, 
az életkorodat 
és azt, hogy melyik napon és mikor szeretnél velünk dolgozni! 
A segítő munkát a kötelező közösségi szolgálatnál a Kocka Művészeti Egyesület fogja igazolni.
Köszönjük!
a MOKKA csoport nevében 
Váray Ibolya Anna (telefonszám: +36 20 381 17 45)
Pozsgai Krisztina (telefonszám: +36 30 574 55 66)