MOKKA tábor 2022 ILLÚZIÓ

MOKKA tábor 2022 ILLÚZIÓ

Kedves Látogató!
Az 1. turnusban még akadnak szabad helyek, de a 2. turnus már betelt. Megélrtésüket köszönjük!   (szervezőség)
A KOCKA Művészeti Egyesület és a Széchenyi Egyetem Épülettervezési Tanszékének közös szervezésében és Generációk Háza ajánlásával idén is megszervezi a szokásos gyerekeknek szóló napközis MOKKA alkotótáborát általános iskolás gyermekek számára. A kétszer egy hetes  művészeti, napközis tábort  július végén és augusztusban kétszer egy hét időtartamban szervezzük.
Témánk az Illúzió, azaz érzékcsalódás. Az illúzió egy pszichológiai jelenség, ami során az agyunk félreértelmezi a bejövő ingereket kiegészíti azt és az objektív valóságtól eltérő reprodukciót hoz létre. Minden érzékszervünk „megcsalhat” minket.  Néha  arcokat látunk egy öreg fa törzsén vagy nagy forróságban remegni látjuk a levegőt az út felett. Te is érzékelted már, hogy a visszafele megtett út mindig rövidebbnek tűnik? A természetben az ember és az állatvilág is sokszor használja a megtévesztés művészetét. A mintázatok, a hangok, anyagok, mozgások mind-mind hatással vannak érzékszerveinkre. Most kibogozzuk a miérteket és picit a varázslat mögé bújunk, hogy magunk is nagy mágusok lehessünk! A táborban kibontjuk, megfigyeljük elemezzük ezeket az érzéki csalódásokat és varázsolunk a művészet eszközeivel. Gyere el te is, hogy te irányítsd a varázslatot!
Helyszínünk ismét az Építész Műteremház (Széchenyi Egyetem, Épülettervezési Tanszék) - 9026 Győr, Hédervári u. 1.
A tábort két turnusban szervezzük:
1. tábor: 2022. 07.25-29-ig
2. tábor: 2022. 08.01-05-ig
A tábor naponta 9.00-16.00 óráig tart. Gyermekfelügyeletet biztosítunk a tábor helyszínén reggel 7.30 órától táborkezdésig és délután 16.30 óráig.
A tábori díj napi két étkezést tartalmaz ebédet és uzsonnát. Tízórait mindenki maga hoz. Étkezés a Széchenyi Egyetem éttermében lesz, ami nagyon közel van a táborozóhelyhez. 
Maximális létszám 25 fő táboronként.
A táborra jelentkezni lehet az alábbi űrlap kitöltésével  lehet. 
https://forms.gle/7GBcor7kKCkN5cRv9
Részvételi díj: 40.000 Ft/fő.
A táborral kapcsolatos részletes tájékoztatót e-mail-ben küldjük.
Itt olvashattok a korábbi táborokról:   http://mokka.org.hu/taborok
A tábor vezetői: a Kocka Művészeti Egyesület és a MOKKA Alkotócsoport alkotóművészei, valamint a SZE Építész tanszékének tanárai, valamint a Széchenyi Egyetem Épülettervezési Tanszékének oktatói és hallgatói.
Telefonon érdeklődni lehet  (Váray Ibolya Anna ) +36 20 38 11 745 
Szeretettel várunk!