MOKKA tábor 2021 Tükröződés - MEGTELT

MOKKA tábor 2021 Tükröződés  - MEGTELT

Kedves Látogató!

A 2021-es év MOKKA tábori turnusai megteltek.
Sajnos nincs lehetőséünk több résztvevőt fogadni. 
Köszönjük megrtésüket!
a szervezőség

A KOCKA Művészeti Egyesület és a Széchenyi Egyetem Épülettervezési Tanszékének közös szervezésében és Generációk Háza ajánlásával idén is megszervezi a szokásos gyerekeknek szóló napközis MOKKA alkotótáborát általános iskolás gyermekek számára. A kétszer egy hetes  művészeti, napközis tábort a korlátozások feloldásától függően hirdetjük meg július végén és augusztusban a kétszer egy hét időtartamban. Amennyiben a járványügyi rendelkezések megengedik a korábbi feltételekkel és helyszínen kerül megrendezésre. Témánk a Tükröződés, a természetben, az építészetben a életben, az emberben, a tárgyakban és a lélekben. A természetben alkotás, a körülöttünk lévő és változó világ szimmetriáit figyeljük meg  és kultúrális párhuzamok segítségével kalandozunk az irodalom, a film , az animáció és a zene világában is. Gyere és tükröződj velünk!
Helyszínünk ismét az Építész Műteremház (Széchenyi Egyetem, Épülettervezési Tanszék) - 9026 Győr, Hédervári u. 1.
A tábort két időpontban kerül megrendezésre:
1. tábor: 2021. 07.26-30-ig
2. tábor: 2021. 08.09-13-ig
A tábor naponta 9.00-16.00 óráig tart. Gyermekfelügyeletet biztosítunk a tábor helyszínén reggel 7.30 órától táborkezdésig és délután 16.30 óráig.
A tábori díj napi két étkezést tartalmaz ebédet és uzsonnát. Tízórait mindenki maga hoz. Étkezés a Széchenyi Egyetem éttermében lesz, ami nagyon közel van a táborozóhelyhez. 
Maximális létszám 25 fő táboronként.
A táborra jelentkezni lehet az alábbi űrlap kitöltésével: 
https://forms.gle/nQbhK5u2f1fp5PFD6
Részvételi díj: 37.000 Ft/fő.
A táborral kapcsolatos részletes tájékoztatót e-mail-ben küldjük.
Itt olvashattok a korábbi táborokról:   http://mokka.org.hu/taborok
A tábor vezetői: a Kocka Művészeti Egyesület és a MOKKA Alkotócsoport alkotóművészei, valamint a SZE Építész tanszékének tanárai, valamint a Széchenyi Egyetem Épülettervezési Tanszékének oktatói és hallgatói.

Telefonon érdeklődi lehet  (Váray Ibolya Anna ) +36 20 38 11 745 
Szeretettel várunk!