Fesztivál

2. HOLTÁGPARTI HOLDFÉNYPARTI Minifesztivál a Kultúrstrandon

Időpont: 
vas., 2021/06/27 - 13:00 - 19:00

A KULTÚRSTRAND rendezvénysorozat minifesziváljaként szerveztük meg a Holtágparti Holdfénypartyt. 
A korábbihoz híven délutáni család kézműveskedést hirdettünk a MOKKA alkotócsoport három művésze, Kecskés Teordóra, Pozsgai Krisztina és Váray Ibolya segítségével. 

Holtágparti Holdfényparty 2. a KUTÚRSTRANDON

2021. június 27-én ismét Holtágparti Hodlfényparty lesz. A tavaly nyárbúcsúztató rendezvény után egy nyáridítóval folytatjuk.

Holtágparti Holdfényparty a KULTÚRSTRANDON

Szeretettel hívunk Benneteket egy nagyszerű kulturális programra, ami a MOKKA Alkotócsoport és a TERASZ Csoport közös szervezésében a KULTÚRSTRANDON kerül megrendezésre. Mi az a KULTÚRSTRAND?

Láthatatlan Belváros

Gyümölcsös MOKKA a VI. Győrkőcfesztiválon

Kedves Gyerekek, Győrkőcök és Barátaink!

Az idei Győrkőc Fesztiválon is nagyszabású kézműves programmal gazdagítottuk és színesítettük a győri belvárost: a Kazinczy utcában voltunk megtalálhatóak, a Győrkőc Gyümölcsösben.

MOKKA a VI. Győrkőcfesztiválon!

Kedves Barátaink!

Az idei Győrkőcfesztiválon is részt veszünk egy kis meglepetéssel. A Győrkőc-Gyümölcsösben találhattok meg minket, ahol sok érdekes gyümölcsöt, zöldséget készíthettek velünk.

MOKKA az 5. Győrkőcfesztiválon

Kedves Győrkőcök! Az idei Győrkőcfesztiválon, július 7-én szombaton 10-től este 20 óráig és július 8-án 10-től 18 óráig találkozhattok velünk a Radó szigeten a Zenepavilonban. 

Címkék:

Művészetek Utcája

Időpont: 
szo., 2005/04/30 - 10:00 - 13:00

A győri Városi Művészeti Múzeum gyerekfoglalkozásaként négy éven keresztül vettünk részt minden év tavaszán a Művészetek Utcája című rendezvényen. A város művészeti életét meghatározó személyiségei, művészeti csoportjai vonultak fel, hoztak programot, állítottak ki, adtak elő egész nap a Király utcán és a Széchenyi téren.

Rábaparti Ünnepi Játékok

Időpont: 
vas., 2009/07/19 - 10:00 - 18:00

1. Győrkőcfesztivál - Vízvarázslat

Időpont: 
pén., 2008/08/01 (Egész nap) - vas., 2008/08/03 (Egész nap)

A MOKKA 2008 auguztusában izgalmas felkérésnek tett eleget. Az első győri Győrkőcfesztiválon szabadtéri kreatív foglalkozásokat tartott 2 napon át a Radó szigeten, az étterem mögött, a Hableány szobornál szombaton és vasárnap 10 órától 18 óráig.