MOKKA alkotótábor 2020. Lassíts!

MOKKA alkotótábor 2020. Lassíts!

Kedves Érdeklődők!
Az idei MOKKA tábor I. és II. turnusának jelentkezését lezártuk.
Megértésüket köszönjük.
Szervezőség

A KOCKA Művészeti Egyesület és a Széchenyi Egyetem Épülettervezési Tanszékének közös szervezésében és Generációk Háza ajánlásával ismét meghirdetjük napközis alkotótáborunkat általános iskolás gyerekeknek.
LASSÍTS! Lelassulunk, elcsendesedünk! Befelé figyelünk. Lassítunk időben, térben, lelkileg, fizikailag. Volt már úgy, hogy nem csináltál mást csak a fűben fekve szemlélted az előtted feltárulkozó világot és hallgattad a szél susogását? Apró bogarakat, fűszálakat, árnyékokat figyeltél meg? Az idei táborban olyan apróvá válunk mint egy kis hangya és olyan óriássá mint egy jegenyefa. A képzőművészet segítségével a festésen, rajzoláson, építmények alkotásán keresztül tapasztaljuk meg a belső világunkat, időnket, méretünket. Idén is játszunk a formákkal és a színekkel: nagyítunk és kicsinyítünk. Nyugodtan és közelről vizsgáljuk  a körülöttünk lévő világot. Komplex művészeti programunkban egy héten át együtt gondolkodunk, tervezünk, dolgozunk és játszunk. A tábor utolsó napján kiállítást készítünk a hét alkotásaiból.
Helyszínünk ismét az Építész Műteremház (Széchenyi Egyetem, Épülettervezési Tanszék) - 9026 Győr, Hédervári u. 1.
A tábor két időpontban kerül megrendezésre: 
1. tábor: 2020. 07.27 - 07.31-ig.
2. tábor: 2020. 08.03 - 08.07-ig.
A tábor naponta 9.00-16.00 óráig tart. Gyermekfelügyeletet biztosítunk a tábor helyszínén reggel 7.30 órától táborkezdésig és délután 16.30 óráig.
A tábori díj napi két étkezést tartalmaz: az ebédet és az uzsonnát. A tízórairól mindenki maga gondoskodik. Étkezés a SZE éttermében. 
Maximális létszám: 20 fő táboronként.
Részvételi díj: 35 000 .- Ft

A táborra jelentkezni lehet az alábbi űrlap kitöltésével, valamint a foglaló átutalásával. 
https://forms.gle/mCHeSo59x49MhmDZ9

Fizetési lehetőségek- Egy részletben, átutalással 2020. 07. 10-ig.- Két részletben: a 10.000 forintos foglaló átutalása 2020. 07. 10-ig, a fennmaradó összeg fizetése készpénzben történik táborkezdéskor. Felhívjuk a figyelmét, hogy a tábori jelentkezés csak a részvételi díj vagy a foglaló befizetésével válik véglegessé. Aki csak az űrlap kitöltésével jelentkezik, várólistán marad, amíg a részvételi díja vagy a foglalója be nem érkezik.
Szervező: Kocka Művészeti Egyesület
Bankszámlaszámunk: 58600300-11153669-00000000 (Duna Takarék )
A közleménybe, kérjük, írja be a táborozó nevét.
A táborral kapcsolatos részletes tájékoztató is az űrlapon olvasható. 
Itt olvashattok a korábbi táborokról: http://mokka.org.hu/taborok
A tábor vezetői: a Kocka Művészeti Egyesület és a MOKKA Alkotócsoport alkotóművészeti
valamint a Széchenyi Egyetem Épülettervezési Tanszékének oktatói. 
 
Szeretettel várunk!