Fesztivál

MOKKA alkotóműhely a 17. Győrkőcfesztiválon

A MOKKA alkotóműhelyben a 17.Győrkőcfesztiválon idén ismét kedvenc helyszínünkön találkozhattok velünk. Négy feladattal készülünk, amikkel reméljük, hogy a kisebb és nagyobb közönséget alkotásra inspiráljuk.
Halfej-hajpántot lehet készíteni papírból és sok-sok újrahasznos anyagból, tapétákból, papírokból, csomagolásokból.

Címkék:

MOKKA a XVII. Magyar Táncfesztiválon

Mi is részt vettünk a XVII. Magyar Táncfesztiválon!

HALAK hirdetik a 17. Győrkőcfesztivált!

Legújabb dekorációs munkánkat láthatjátok a Rába parti sétányon az ágyúk utáni részen. Sétáljatok arra és ússzatok Ti is közöttük. Hlrdetik a 17. Győrkőcfesztivál közeledtét.
Találkozhattok velünk a Fesztiválon szombaton 10-20-ig és vasárnap 10-18-ig a Zsenepavilonban a Radó szigeten. keressétek a halakat!

2. HOLTÁGPARTI HOLDFÉNYPARTI Minifesztivál a Kultúrstrandon

Időpont: 
vas., 2021/06/27 - 13:00 - 19:00

A KULTÚRSTRAND rendezvénysorozat minifesziváljaként szerveztük meg a Holtágparti Holdfénypartyt. 
A korábbihoz híven délutáni család kézműveskedést hirdettünk a MOKKA alkotócsoport három művésze, Kecskés Teordóra, Pozsgai Krisztina és Váray Ibolya segítségével. 

Holtágparti Holdfényparty 2. a KUTÚRSTRANDON

2021. június 27-én ismét Holtágparti Hodlfényparty lesz. A tavaly nyárbúcsúztató rendezvény után egy nyáridítóval folytatjuk.

Holtágparti Holdfényparty a KULTÚRSTRANDON

Szeretettel hívunk Benneteket egy nagyszerű kulturális programra, ami a MOKKA Alkotócsoport és a TERASZ Csoport közös szervezésében a KULTÚRSTRANDON kerül megrendezésre. Mi az a KULTÚRSTRAND?

Láthatatlan Belváros

Gyümölcsös MOKKA a VI. Győrkőcfesztiválon

Kedves Gyerekek, Győrkőcök és Barátaink!

Az idei Győrkőc Fesztiválon is nagyszabású kézműves programmal gazdagítottuk és színesítettük a győri belvárost: a Kazinczy utcában voltunk megtalálhatóak, a Győrkőc Gyümölcsösben.

MOKKA a VI. Győrkőcfesztiválon!

Kedves Barátaink!

Az idei Győrkőcfesztiválon is részt veszünk egy kis meglepetéssel. A Győrkőc-Gyümölcsösben találhattok meg minket, ahol sok érdekes gyümölcsöt, zöldséget készíthettek velünk.

MOKKA az 5. Győrkőcfesztiválon

Kedves Győrkőcök! Az idei Győrkőcfesztiválon, július 7-én szombaton 10-től este 20 óráig és július 8-án 10-től 18 óráig találkozhattok velünk a Radó szigeten a Zenepavilonban. 

Címkék: